luni, 27 februarie 2012

Ne-am intors din Germania

Salutare, dragi prieteni!

Am ajuns cu bine inapoi acasa, dupa excursia la Mainz, in Germania.

A fost o experienta reusita din care am invatat o gramada de lucruri noi, dupa cum bine puteti vedea si in imaginile de mai jos: am invatat sa-mi pun singur sepcuta si... chiloteii (hihi!), sa fac balonase si sa interactionez cu oamenii de-acolo, chiar daca nu vorbim aceeasi limba - "bebelusheasca" mea e cel mai greu de invatat, ce-i drept, dar m-am straduit sa-i invat si pe ei aceasta limba asa cum am stiut eu mai bine. :)

Cat despre partea mai serioasa a calatoriei noastre acolo, deocamdata pot sa va spun asa: mi-au fost facute o gramada de analize, care mai de care, dar rezultatele le vom primi abia peste vreo 2-3 saptamani, din cate am inteles. Atunci medicii imi vor putea da un diagnostic cert si un tratament pe masura.

Pana atunci o sa ma bucur de faptul ca sunt din nou acasica, langa mami si tati si toti cei dragi mie si o sa-mi pastrez optimismul ca totul va fi bine intr-un final, pentru ca eu sunt un baietel curajos, dar cel mai mult ma ajuta faptul ca va stiu pe toti alaturi de mine.

Va pupic cu drag si ne-auzim curand!
Alexandru Mina


Imagini din Mainz, Germania


Am invatat sa-mi pun singur sepcuta si chiloteii. :)


Mi-am luat ramas bun de la doamna Turus, administratorul vilei.


Alaturi de domnul Dupre, care face si el parte din administratia vilei in care am fost cazati.


Pe aeroportul din Frankfurt, la plecare.


Balonaseeee! Multe balonaseeee!! :)La plimbare prin centrul orasului Mainz, inainte de plecare.Camera de joaca de la vila (unde mami m-a pedepsit ca n-o lasam sa faca bagajele... da, stiu, sunt nazdravan tare! :))


Vila din Mainz unde am fost cazati, atunci cand nu eram internati in spital.


2 comentarii: