sâmbătă, 4 februarie 2012

Doneaza pentru Alexandru si castiga o sedinta foto de Ziua Indragostitilor


Va supunem atentiei o campanie foarte frumoasa de strangere de fonduri pentru Alexandru Mina, organizata de Faitamain Evenimente Tematice cu sprijinul fotografului Cosmin Marincea.

Multumim din suflet pentru suport!Sursa foto: Thepersonaldevelopmentguy.comIata anuntul de pe pagina de Facebook a celor de la Faitamain

"Si pentru ca Februarie e luna Dragostei, tot Cosmin Marincea vrea sa ne ajute sa ne exprimam dragostea intr-un mod mai putin obisnuit pentru zile ca Valentine's Day si Dragobetele: ajutandu-l pe micutul Alexandru Mina Ionescu.


Astfel, incepand de azi, 4 februarie, si pana la finalul lunii, in schimbul tuturor donatiilor voastre ce depasesc 200 Ron, Cosmin Marincea Photography va rasplateste cu o sedinta foto pentru indragostiti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa donati in conturile de donatii deschise pe numele lui Mina, dovada platii servindu-va drept voucher pentru sedinta foto, pe care o veti stabili ulterior de comun acord cu Cosmin, ale carui date de contact le gasiti pe site-ul lui cosmin.marincea.ro."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu