miercuri, 8 februarie 2012

Am ajuns cu bine in Germania

Salutare, tuturor,


Am ajuns cu bine in Germania si ne-am "cazat" la spital. Medicii de-aici nu pierd deloc timpul, drept urmare astazi voi avea parte de o mica interventie chirurgicala prin care imi va fi scos cateterul, pentru ca n-a fost montat bine la celalalt spital la care am fost si se pare ca imi imi afecteaza inimioara si nici nu poate fi utilizat pentru tratament. Asta a reiesit in urma unei radiografii. 


Am mai facut si o ecografie la burtica si pe-acolo pare sa fie totul in regula. In plus de asta, medicii de-aici vor si ei sa faca o analiza genetica pentru confirmarea rezultatelor primite in Romania. Intre timp, valorile din sange au crescut, iar saptamana viitoare voi avea parte si de un RMN.  


Sa-mi tineti pumnii pentru operatia de astazi si promit sa revin cat de curand cu vesti proaspete!


Pana atunci, va sarut cu drag,
Alexandru Mina


3 comentarii:

  1. Sa va intareasca Dumnezeu pe toti trei, sa stiti ca si Sfantul Nectarie e cu voi, aproape in fiecare duminica (cand ajung la el) ma incredinteaza ca totul va fi bine pana la capat! Mina e puternic si are in el forta de a birui totul. Important e sa credem. Si atat. Apoi, Dumnezeu trimite medicii, oamenii care doneaza, totul se asterne ca omatul peste probleme si le spala.
    Multe si dragi salutari,
    Larisa

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te ajute Bunul Dumnezeu ingeras micut,si la parinti le doresc sa aiba credinta si sa fie tari in aceste momente.O sa ma rog pentru tine.Totul o sa fie bine!!!Te pupic ingerasule micut!!!O sa te faci bine.:)

    RăspundețiȘtergere