joi, 13 iunie 2013

Sa-l salvam pe Petru!


 
Povestea lui Petru un baietel de 6 luni.

http://savepetru.wordpress.com/

“Ma numesc Petru Adrian  si pe data de 06.12.2012 Mos Nicolae m-a adus in dar parintilor mei Gabriela si Adrian Dogaru. Am fost primit cu multa dragoste si emotie in familia mea, mi-am facut multi prieteni si am descoperit in fiecare zi culori, chipuri  si lucuri noi in lumea in care abia am venit. Desi sunt foarte mic, la doar 5 luni, universul meu colorat a fost umbrit de cea mai cumplita veste. La un banal control de sold, mi-a fost descoperita o tumoare si de atunci nimic nu a mai fost la fel. Am inlocuit imbratisarile calde ale  mamei cu cele reci de la doctori si asistente,  jucariile cu perfuzii si ace care nu imi plac, timpul petrecut cu parintii mei cu timp petrecut la analize si prin spital. Insa cu dragostea parintilor mei si cu ajutorul primit de la voi, eu vreau si pot sa ma vindec, vreau si pot sa cresc mare, sa spun mamei mele, tatalui meu si voua: <Multumesc! Acum pot sa ma joc, pot sa alerg si pot sa zambesc din nou!>“


Petru Adrian Dogaru, s-a nascut pe 6 decembrie 2012. La la varsta de 5 luni, a fost diagnosticat cu o forma extrem de agresiva de neuroblastom (tumora maligna a glandei supra-suprarenale). Intrucat aceasta este o afectiune foarte rara, iar un diagnostic, si mai ales un tratament adecvat si urgent nu poate fi oferit in tara, parintii lui Petru, Gabriela Dogaru si Adrian Dogaru, au plecat de urgenta in Germania, la o clinica specializata din Koeln acolo unde Petru Adrian trebuie sa inceapa de urgenta tratamentul!  Cu ajutorul unei fundatii,  parintii au primit suma de 15000 de euro, suma care a  acoperit doar partea de analize.  In urma acestor analize, s-a facut un plan de tratament si  Petru Adrian va fi nevoit sa stea internat intr-un spital din Germania 9 luni pentru a fi supus intregului tratament. Pe langa costurile destinate procedurilor medicale, pe toata perioada internarii, familia va avea nevoie de sprijin financiar pentru medicamente, interventii, si spitalizare. Petru Adrian are sanse sa se vindece, cu tratamentul adecvat, insa parintii au nevoie de ajutor finaciar! 

Va rog din suflet sa nu ramaneti indiferenti si sa faceti o donatie in urmatoarele conturi:

RO22INGB0000999900919881 RON
RO95INGB0000999901538785 EURO, cod swift : INGBROBU
Nume posesor cont: DOGARU ROXANA GABRIELA


Daca Petru va dezvolta ulterior o simtomatologie neurologica numita opsoclonus mioclonus, prezenta uneori la acest tip de cancer, va trebui sa ajunga si in America unde s-a decoperit tratamentul care sa vindece acest sindrom.


Un cost estimativ al tratamentului oncologic administrat in clinica germana a depasit deja cuantumul de 150.000 de euro. O parte din cheltuieli vor fi sustinute de CNAS, prin formularul E112, cealalta parte, de noi, prin donatiile pe care le facem!

Si trebuie  sa strangem o suma mai mare de 100.000 de euro. In SUA costurile vor depasi 60.000 de euro, cu tot cu tratamentul cu imunoglobulina, cu biopsia cerebrala si cu celelalte investigatii neurologice si oncologice, pe care le va face insa nu mai devreme de  finalizarea tratamentului chimio.

Tratamentul chimio de intretinere si investigatiile lunare care vor fi facute la Koln, nu vor fi usor de suportat din punct de vedere financiar. 


Mai multe detalii si actualizate le puteti gasi pe Facebook si pe blogul facut de parintii micutului  http://savepetru.wordpress.com/. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu