duminică, 15 decembrie 2013

In vizita la Manastirea Nera...


Dragii nostrii, 
Cu voia Domnului am ajuns pana la urma la Manastirea Nera. 
Acest loc ne era drag desi nu il mai vazusem niciodata pentru ca la inceputul anului 2012, 60 de maicute s-au rugat pentru Mina desi nu il cunosteu doar pentru ca una dintre ele a gasit cazul pe internet, din intamplare, dand serch pentru a-si cauta un emai.
Si de atunci s-au interesat permanent de starea lui Mina. Si cand nu mai aveau vesti de la noi il intrebau pe parintele Teofan: " ...parinte, unde sa il trecem pe Mina la acatist, la vii sau la adormiti?" Statea paintele putin si le spunea "treceti-l la vii".Am vizitat manstirea de trei ori. Prima data am stat putin, era tarziu, dar a doua si a treia zi Mina a stat la manastire cam 12 ore numai afara, cu maicutele. Locul este comunitate in care chiar domneste Dumnezeu. In cea mai mare parte dintre maicute sunt tinere, au si cate doua licente in special psihologia si medicina.
Parintele Teofan ... ce sa mai zic...are o bunatate pe care o simti de cum te apropii de el. Si el este tanar are aproape 40 de ani.
Va recomand locul daca vreti sa va linistiti!
Daca vreti mai mult despre el cititi articolul din Formul AS, vi-l recomand!Mina impreuna cu Parintele Teofan la lucru pe santierul manastirii

 Iar despre maicute si despre activitatea lor puteti citi aici:

Si mult mai multe despre manastire inclusiv fotografii le puteti vedea aici
Impreuna cu maicutele la crescatoria de peste
Dupa  joaca afara mai bine de jumatate de zi si o masa copioasa a venit somnul binemeritat in sala de mese a manastirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu