marți, 13 martie 2012

Canute cu pai pentru prichindei

Laura Frunza, o mamica cu suflet mare, care are un blog minunat plin cu idei pentru mamici si copii, vine in ajutorul lui Alexandru cu urmatorul mesaj:


"Aşa cum v-aţi obişnuit deja, cei de la Nuk ne-au oferit şi câteva cănuţe în plus pentru a le vinde în scop caritabil. Pentru că mama lui Bibi ne-a confirmat că s-au strâns banii necesari operaţiei şi putem redirecţiona campania spre alt copil, am ales special pentru campania de la Nuk pe Alexandru Mina Ionescu. Am primit trei căni, din care una s-a vândut deja, şi mai avem două de vânzare, ambele albastre, la preţul de 40 de lei, cu 4 lei reducere faţă de site şi, în plus, cu transport gratuit. Tot ce trebuie să faceţi este să donaţi banii în contul lui Alexandru şi să îmi trimiteţi o copie scanată după chitanţă/ordin de plată şi adresa voastră, iar eu vă expediez cana. Mai avem şi două sticle de soluţie pentru biberoane, în caz că aveţi nevoie şi de o soluţie cu care să spălaţi sticlele :-) Procedăm la fel cu ele, tot pentru Alexandru."


Daca doriti sa aflati mai multe, puteti citi integral postul de pe blogul Laurei, aici:

Cana Flexi Cup de la NUK


Multumim din suflet, Laura, pentru suportul tau!

Un comentariu:

  1. Cu mare drag! Astazi s-au facut transferurile pentru cele trei canute, probabil se vor vedea abia maine pe cont. E o suma mica deocamdata, dar incercam incet-incet sa strangem cat e necesar.

    RăspundețiȘtergere